Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Târg de produse hand-made și second-hand la Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

targ mamici (4)

loading...

Sala Sporturilor Dej a găzduit în această după-amiază un târg de produse hand-made și second-hand, eveniment organizat de Grupul „Mămici Dej”, cu sprijinul primăriei.

Sute de dejeni au răspuns ”prezent” invitației de a participa la acest târg dedicat în special mamelor și copiilor, organizatorii pregătind pentru aceștia o serie de activități interesante, pentru toate vârstele, cum ar fi: dans și cântece, picturi pe față, desene și multe alte surprize. De asemenea, cei prezenți au putut cumpăra – la prețuri mai mult decât accesibile – diferite produse de tip hand-made și second-hand pentru toată familia.

Cei mici, dar și cei mari, au luat parte la diferite ateliere de pictură (Robert Gal), împletit nuiele (Florina Bărbuță), olărit (Valentin Petre), sculptură în piatră și marmură (Alexandru Duțu), sculptură în lemn (Radu Trifan) sau creație hand-made din materiale reciclabile (Asociația Yasminne-Copii cu autism Dej).

Printre participanții care s-au implicat activ la acest eveniment s-au numărat DOP (Dej Official Parkour), Clubul Sportiv Budokan Ryu, Cercetașii Dejeni, Dog Assist (terapia asistată de animale), Asociația Yasminne – Copii cu autism – Dej și Clubul albinuțelor (Minnie și Mickey Mouse).

Evenimentul a avut și caracter caritabil, dejenii cu suflet mare putând să doneze bani pentru Andrei, un copil în vârstă de 8 ani din municipiu, diagnosticat cu leucemie.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

TU AI DAT LIKE?

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER