Conectează-te cu noi

Social-Cultură

Târgul „Produs de Cluj” ajunge la Dej la finalul acestei săptămâni

Publicat acum

pe

Produs de Cluj

Caravana Târgului Produs de Cluj ajunge pentru a cincea oară la Dej, la sfârșitul acestei săptămâni. Organizat de Asociația Produs de Cluj, entitate aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, târgul va reuni aproximativ 80 de expozanți.

Această ediție a târgului poate fi considerată una aniversară, ea desfășurându-se la cinci ani de la primul eveniment expozițional organizat de Asociație, fiind a 55-a manifestare de profil. În cele trei zile, respectiv între 17 și 19 iunie, când se vor afla în Piața Bobâlna din Dej, micii întreprinzători vor oferi vizitatorilor produse alimentare și de artizanat realizate chiar de ei. Astfel, dejenii vor putea cumpăra dulcețuri, gemuri, sucuri naturale, dulciuri de casă, miere de albine și produse apicole, vinuri și uleiuri presate la rece. Nu vor lipsi nici brânzeturile și produsele din carne, fabricate după rețete tradiționale, sau produsele din lavandă.

Pe lângă alimente, la târg vor fi expuse obiecte de artizanat, respectiv costume populare, sculpturi în lemn, jucării, bijuterii și suveniruri.

Micii vizitatori ai Târgului Produs de Cluj sunt așteptați la atelierul de sculptură în fructe și legume, la spectacolul de magie, dar și în parcul de distracții.

Toți locuitorii Dejului sunt invitați să participe și la spectacolele folclorice oferite de organizatori, spectacole care se vor bucura de participarea unor artiști consacrați, dar și tinere talente din județul Cluj.

La Gherla, târgul va avea loc în toamnă, în perioada 2-4 septembrie, pe platoul autogării.

Târgul ”Produs de Cluj” are ca scop promovarea produselor, tradițiilor și culturii din județul Cluj.

 

Mai multe detalii despre programul Târgului „Produs de Cluj” din acest an, în afișul de mai jos:

Produs de Cluj la Dej 2016

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER