Conectează-te cu noi

Sport

Trupa ReBeLe din Dej, locul II și un premiu special la un concurs național desfășurat la Beclean – FOTO

Publicat acum

pe

....

Sâmbătă, 5 mai 2018, în Beclean, s-a desfășurat cea de-a IX-a ediție a Festivalului National de Dans „Dialogul talentelor ⁄ Educaţia pentru timpul liber al copiilor”.

....

La acest concurs au participat 34 de trupe de dans de la palate, cluburi și școli din mai multe orașe din țară, care au prezentat 65 de momente de dans, fiind împărțite pe categorii de vârstă și genuri de dans.

Dejul a fost reprezentat de trupa ReBeLe de la Clubului Copiilor Dej, care a participat cu două dansuri, la categoria de vârstă senioare (clasele IX–XII) obținând locul II la sectiunea Hip-Hop si premiu special la sectiunea Open Dance.

Trupa ReBeLe este formată din șapte tinere cu vârsta cuprinsă între 14 și 19 ani de la mai multe școli din Dej, care se antrenează la Cercul de dans modern de la Clubul Copiilor Dej, sub îndrumarea prof. Maria Szabo.

Vă reamintim, pe 26 martie s-a desfasurat, la Floresti, cea de-a V-a editie a Concursului National de Majorete si Dans modern CUPA SCOLII ,,GHEORGHE SINCAI” unde trupa ReBeLe a obtinut locul I la secţiunea Freestyle, la  categoria de vârstă senioare, iar trupa Magic Star jr. a obtinut o mentiune la secţiunea Freestyle, categoria de vârstă
junioare.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER