Conectează-te cu noi

....

Sport

Trupele ReBeLe și Magic Star din Dej au obținut premii la două concursuri – FOTO

Publicat acum

pe

....

Sâmbătă, 6 aprilie, în localitatea Florești s-a desfășurat cea de-a VII-a ediție a Concursului Național de Majorete și Dans modern ”Cupa școlii Gh. Șincai”.

La concurs au participat aproximativ 60 de trupe de dans și de majorete de la palate, cluburi și școli din mai multe orașe din țară, care au prezentat 76 de momente de dans. Acestea au fost împărțite pe categorii de vârstă (de la preșcolari până la seniori) și pe genuri de dans (cheerleading, majorete tradiționale, majorete show, cheerdance freestyle, dance contemporan, dance freestyle, dance hip-hop).

....

Municipiul Dej a fost reprezentat de trupa ReBeLe, care a participat la secțiunea Dance Hip-Hop (la categoria de vârstă senioare) și a obținut locul II.

Tot sâmbătă, dar în Beclean, a avut loc Concursul Național de Dans „Dialogul talentelor ⁄ Educația pentru timpul liber al copiilor”, ajuns la cea de-a X-a ediție. Trupa Magic Star din Dej a prezentat două dansuri – la categoria de vârstă clasele V-VIII – și a obținut locul II la secțiunea majorete și premiu special la secțiunea dans de caracter.

Cele două trupe se antrenează la Cercul de dans modern de la Clubul Copiilor Dej sub îndrumarea prof. Maria Szabo.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER