Conectează-te cu noi

Administraţie

Ultima ședință ordinară a CL Dej are loc la mijlocul săptămânii viitoare

Publicat acum

pe

consiliul-local-dej-sedinta-de-indata

Consilierii locali din Dej se vor întruni miercuri, 21 decembrie, de la ora 14, în cadrul unei ședințe ordinare pe luna decembrie, ultima din acest an.

Pe ordinea de zi se află 14 proiecte de hotărâre, după cum urmează:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea stabilirii impozitelor și taxelor locale pentru anul 2017.
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea liniilor prioritare pentru subvenţionarea în anul 2017 de la bugetul local, în baza Legii Nr. 34/1998, a asociaţiilor şi fundaţiilor care înfiinţează şi administrează unităţi de asistenţă socială; a componenţei Comisiei de evaluare şi selecţionare a asociaţiilor şi fundaţiilor care înfiinţează şi administrează unităţi de asistenţă socială; a Regulamentului de organizare şi funcţionare al Comisiei, a Grilei de evaluare a asociaţiilor şi fundaţiilor şi a punctajului maxim care poate fi acordat pentru fiecare din criteriile de evaluare.
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea introducerii în Inventarul bunurilor ce aparțin domeniului public al Municipiului Dej a imobilelor conform Anexei și transmiterea dreptului de administrare în favoarea județului Cluj, asupra terenului în suprafață de 10.700 m.p, aferent obiectivului ”Închiderea depozitelor neconforme de deșeuri din județul Cluj”.
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Contului de execuție la data de 30 septembrie 2016 al Spital Municipiul Dej.
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli a Spitalului Municipal Dej pe anul 2016.
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Contului de execuție la data de 30 septembrie 2016 al Municipiul Dej.
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Dej pe anul 2016.
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea plafonului obligațiilor fiscale restante la bugetul local al Municipiului Dej în vederea publicării acestora pe pagina de internet proprie.
9. Proiect de hotărâre privind aprobarea plafonului maxim al obligațiilor fiscale restante la bugetul local al Municipiului Dej în vederea anulării acestora.
10. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Anexei Nr. II la Hotărârea Consiliului Local Nr. 132/2016 privind aprobarea organigramei, statului de funcţii şi a numărului de posturi pentru aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Dej şi serviciile subordonate.
11. Proiect de hotărâre privind aprobarea despăgubirii Ministerului Afacerilor Interne, cu sumele investite în imobilul situat în Municipiul Dej, Strada Crângului Nr. 1 (bloc V03), actualizate cu rata inflației până la data plății, conform Institutului Național de Statistică.
12. Proiect de hotărâre privind aprobarea despăgubirii S.C. ANY PRODCOM S.R.L. și LOTERIA ROMÂNĂ cu sumele investite în imobilul situat în Municipiul Dej, Strada Crângului Nr. 1 (bloc V03), actualizate cu rata inflației până la data plății, conform Institutului Național de Statistică.
13. Proiect de hotărâre privind darea în folosință gratuită pe o perioadă de 20 de ani a Echipamentului radiologic pentru radiografii cu 2 detectori digitali către Spitalul Municipal Dej​
14. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului activității în regim de taxi sau în regim de închiriere în raza administrativ-teritorialǎ a Municipiului Dej.
15. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER