Conectează-te cu noi

Administraţie

Un nou proiect la Dej! 21 de străzi ar putea fi conectate la rețeaua de apă și canalizare a municipiului

Publicat acum

pe

Edilul municipiului Dej vrea ca în următorii ani toate locuințele din municipiu să fie racordate la rețeaua de apă și canalizare a orașului, în acest sens urmând să demareze un amplu proiect de extindere a rețelei de apă și canalizare pe 21 de străduțe, în valoare totală de peste 24 de milioane de lei.

Pe infrastructură subterană, aproximativ 21 de străduțe, începând din zona Șomcutului, străduțe secundare, Viile Dejului și zona livezii din cartierul Dealul Florilor, tot ce înseamnă străzi secundare care nu sunt cuprinse în POS Mediu II, care demarează abia în 2018, le-am cuprins într-un alt proiect de extindere rețele apă și canalizare, în așa fel încât, atunci când vom implementa POS Mediu II pe două zeci și ceva de străzi din municipiul Dej, împreună cu aceste străduțe, să nu mai rămână locuințe în Dej fără apă sau canalizare”, a declarat pe marginea acestui subiect primarul municipiului Dej, ing. Morar Costan.

Miercuri, 15 martie, în cadrul unei ședințe de îndată, consilierii locali dejeni au avut de aprobat studiul de fezabilitate pentru acest proiect (n.r. – proiectul de infrastructură subterană, extindere apă și canalizare pe 21 de străduțe din oraș), proiect de hotărâre aprobat cu majoritate de voturi de către aleșii locali.

Potrivit edilului Morar Costan, urmează ca și acest proiect – în valoare de peste 24 de milioane de lei – să fie pus pe masa Guvernului României pentru a fi verificat din punctul de vedere al eligibilității.

 

FOTO – Arhivă

CITEȘTE ȘI: 

Un nou proiect de amploare în Dej! 62 de străzi ar putea fi modernizate și asfaltate

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER