Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Un polonez venit la UNTOLD, ameninţat cu un cuţit de trei tineri care i-au furat banii şi telefonul

Publicat acum

pe

FOTO – Arhivă
loading...

Un turist din Polonia, venit la Cluj-Napoca pentru a participa la festivalul Untold, a fost tâlhărit, marţi, de trei tineri care l-au ameninţat cu cuţitul şi i-au furat telefonul şi banii. Aceştia au fost prinşi de poliţişti şi reţinuţi.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj, transmis, marţi, cei trei tineri au fost prinşi de poliţişti în 50 de minute, fiind acuzaţi de tâlhărie calificată.

„Un cetăţean polonez a sesizat faptul că a fost victima unei tâlhării în Parcul Cetăţuia, din Cluj. Conform acestuia, trei tineri l-ar fi ameninţat cu un cuţit, sustrăgându-i telefonul mobil şi bani. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Cluj-Napoca – Secţiile 1, 5 şi Biroul Investigaţii Criminale – s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea investigaţiilor şi, la circa 50 de minute de la sesizare, au identificat trei tineri bănuiţi de comiterea faptei, tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 23 de ani, care locuiesc în Cluj-Napoca. Aceştia au fost conduşi la unitatea de poliţie pentru continuarea cercetărilor. În baza probatoriului administrat, cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de Codul Penal. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de circa 90%”, se arată în documentul citat.

Tinerii urmează să fie prezentaţi magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Surse judiciare au declarat că turistul polonez a venit la Cluj-Napoca pentru a participa la festivalul Untold, însă avea cazare doar de miercuri, motiv pentru care a petrecut o noapte în sacul de dormit în zona Cetăţuia, unde a fost tâlhărit.

Untold are loc la Cluj-Napoca în perioada 1 – 4 august.

RECLAMĂ

loading...

TU AI DAT LIKE?

PUBLICITATE

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER