Conectează-te cu noi

Sport

Unirea Dej se întărește de la Tomis. Ultimele noutăți de la club – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

transfer Unirea (21)

Andrei Mihalescu este cel mai nou transfer al echipei de volei Unirea Dej. Acesta s-a despărțit de Tomis Constanța și s-a alăturat lotului lui Ovidiu Macarie.

....

Transferul lui Andrei Mihalescu a fost anunțat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la Sala Sporturilor din Dej. Cu această ocazie, Cornel Itu a anunțat și noua structură de conducere a echipei: Simion Retegan – președinte, Mircea Itt (din parte Primăriei Municipiului Dej) și Florin Tarța – vicepreședinți, iar Victor Lazăr – manager și secretar al clubului. ”Ne-am dorit să aducem oameni de volei, oameni care au o anumită percepție a fenomenului voleibalistic atât la nivel de municipiu Dej, cât și la județ și țară, oameni care au avut relații cu Federația, care știu demersurile care trebuie să se facă”, a argumentat Cornel Itu.

”Eu am fost implicat din ’92 până în 2000 în conducerea echipei de volei, am fost în fenomenul voleibalistic, dar m-am retras din anumite motive. Acum am revenit tot datorită plăcerii de a face sport, cu oameni de caracter”, a declarat noul președinte al Unirii.

În ceea ce privește echipa de volei, singura plecare înregistrată, din motive personale, este cea a lui Andrei Crișan. Astăzi, în cadrul conferinței de presă, s-a anunțat oficial și transferul tânărului Natan Săvan, mutare anunțată de Dej24.ro, în exclusivitate, încă de la începutul lui decembrie. Noul centru al Unirii Dej, în vârstă de 19 ani, este un produs al LAPI Dej, fiind considerat unul dintre cei mai talentați voleibaliști ai generației sale.

De asemenea, azi a fost oficializat și transferul unui alt tânăr de mare perspectivă: Andrei Mihalescu. Acesta a părăsit Tomis Constanța și a semnat o înțelegere cu Unirea Dej. Vă reamintim, pe 18 august, Dej24.ro anunța în exclusivitate că Andrei Mihalescu, sportiv născut în anul 1996 – considerat de mulți ”vârful” generației sale, a făcut pasul de la CSS LAPI Dej la cea mai titrată echipă de volei masculin a României, CVM Tomis Constanța. Acum, după cinci luni, extrema de 1,85 m se alătură lotului lui Ovidiu Macarie, antrenor care coordonează și Centrul de Excelență în Volei Masculin de la Dej.

”Mă bucur că am venit acasă. La Constanța a fost o perioadă frumoasă, dar cel mai bine e acasă. Sper să fac performanță aici și cel mai mult îmi doresc să joc. Îmi propun să joc în primii 6”, a declarat Mihalescu, care a mai specificat că negocierile dintre el și club au durat în jur de o săptămână.

Prin cele două transferuri realizate, Natan Săvan și Andrei Mihalescu, s-a încheiat perioada de transferuri, au mai precizat oficialii clubului. Totodată, edilul municipiului Dej, Morar Costan, a anunțat că între 700.000 și 800.000 de lei vor fi alocați în acest an către Unirea, conform bugetului care urmează a fi dezbătut luna aceasta.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER