Conectează-te cu noi

Sport

EXCLUSIV. Un voleibalist de mare perspectivă a bătut palma cu Unirea Dej

Publicat acum

pe

Unirea Dej - Explorari Baia Mare volei (3)

Echipa de volei Unirea Dej s-a întărit în aceste zile cu un nou sportiv: Natan Săvan a bătut palma cu oficialii Unirii și va îmbrăca tricoul clubului de pe Valea Someșului.

Natan Săvan este cea mai nouă achiziție a Unirii Dej. Tânărul sportiv de numai 19 ani este un produs al LAPI Dej și este considerat unul dintre cei mai talentați voleibaliști ai generației sale.

Noul centru al Unirii Dej (2 metri) se antrenează deja cu echipa condusă de Ovidiu Macarie și Tibi Szilagyi, urmând să evolueze pentru dejeni începând cu luna ianuarie.

Vă reamintim, Natan Săvan a fost selecționat la naționala masculină de volei cadeți a României, însă s-a accidentat și antrenorul nu s-a putut baza pe serviciile sale. De asemenea, în luna mai, același sportiv a fost desemnat campion național, alături de LAPI Dej, la ONSS Liceu, după ce echipa sa a învins în marea finală formația Colegiului Național ”Nicolae Titulescu” din Craiova.

Tot în luna mai, Natan Săvan, cu colegii săi de la LAPI Dej, a devenit vicecampion național, fiind unul dintre cei mai apreciați sportivi ai competiției.

natan savan

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER