Conectează-te cu noi

Sport

VIDEO – Prima declarație dată de Dragoș Militaru după revenirea la Unirea Dej

Publicat acum

pe

Dragoș Militaru a revenit astăzi pe banca Unirii Dej, la numai cinci luni de la despărțire

La scurt timp după semnarea contractului cu Unirea Dej (care începând de azi are un nou președinte executiv în persoana lui Adrian Gavriș), Militaru a oferit o primă declarație:

”Sper să ieșim din această situație cu care nu prea am fost familiarizați în ultimii 3-4 ani de zile, cât timp am fost noi aici. Am urmărit ultimele meciuri, au fost anumite discuții, chiar dacă am fost plecat. 

Cunosc jumătate din lot, am lucrat cu ei, cred că și ceilalți jucători se pot ridica la un nivel bun, dar asta depinde doar de ei. Vom avea 5 săptămâni până la finalul primei părți a sezonului, vom face o evaluare corectă a lotului, să vedem ce lipsuri avem, ce trebuie îmbunătățit. 

Ca de fiecare dată, nu ne-am propus lucruri mărunte, dar trebuie să ținem cont de situația în care ne aflăm. Am acceptat să venim aici, pentru a dat tot ce avem mai bun a reveni la un standard pe care l-am impus echipei pe o perioadă destul de lungă. Obiectivul e să rămânem în Liga 2, iar după să redevenim o echipă foarte bună, cu aspirații mai mari”, a declarat Militaru.

Vezi întreaga declarație în MATERIALUL VIDEO de mai jos:

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER