Conectează-te cu noi

Sport

OFICIAL | Dragoș Militaru a revenit pe banca Unirii Dej. Are o misiune dificilă

Publicat acum

pe

FC Unirea Dej a anunțat, astăzi, prin intermediul unui comunicat, numele noului antrenor al echipei: Dragoș Militaru.

Gorjeanul Dragoș Militaru se întoarce pe banca Unirii la numai cinci luni de la despărțire. La sfârșitul lunii mai, după 3 ani și jumătate petrecuți la Dej, tehnicianul în vârstă de 33 de ani și-a exprimat dorința de a alege un alt drum profesional. A mers la Chindia Târgoviște, unde a fost dat afară după doar trei jocuri oficiale, fiind primul demis în sezonul 2023-2024.

Acum, Militaru revine la Unirea Dej într-un moment extrem de greu, având ca obiectiv clar salvarea echipei de la retrogradare. Uniriștii ocupă locul 18, antepenultimul, în Liga 2, cu numai 7 puncte acumulate.

”Cel mai tânăr antrenor (33 de ani) din primele două divizii ale României revine pe banca Unirii Dej. Tehnicianul originar din Gorj a semnat un contract valabil până în vara anului viitor, cu posibilitatea de a-și prelungi înțelegerea pentru încă un sezon. Militaru îi va avea ca secunzi pe Eusebio Șuvagău și Moundir Moussaddak, în timp ce antrenor cu portarii va fi Vasile-Mircea Șleam.

Cu Dragoș Militaru pe banca tehnică, în sezonul 2020/2021, la 100 de ani de la înființare, echipa noastră a revenit pe a doua scenă fotbalistică. Apoi, tehnicianul în vârstă de 33 de ani și elevii săi au reușit cea mai mare performanță din istoria clubului: calificarea în Play-off-ul Ligii 2. La începutul acestui an, Dragoș Militaru a fost desemnat ”cel mai bun antrenor din Liga 2” de către Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori (AFAN) România„, a anunțat FC Unirea Dej.

Primarul municipiului Dej, Morar Costan a oferit o declarație la scurt timp după semnarea contractului.

„Dragoș Militaru revine ca antrenor al echipei noastre de fotbal Unirea Dej. Este o reușită pe care mă bucur să v-o împărtășesc. Iată că dorința mea și a dumneavoastră, fotbaliști, suporteri, iubitori ai fotbalului dejean, s-a concretizat. Ne revedem pe teren cu o echipă tehnică condusă de un antrenor alături de care rezultatele fotbaliștilor au fost pe măsura ambiției, perseverenței și eforturilor depuse. Așa cum am spus și altă dată, proiectul Unirea Dej continuă cu tot sprijinul nostru. Mult succes tuturor, jucătorilor, antrenorilor și noii conduceri executive!”, a afirmat primarul municipiului Dej, Morar Costan.

Reclamă
2 Comentarii

2 Comments

  1. Pingback: VIDEO - Prima declarație dată de Dragoș Militaru după revenirea la Unirea Dej - Dej24.ro

  2. Pingback: Înfrângere drastică la (re)debutul lui Militaru pe banca Unirii Dej - Dej24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER