Conectează-te cu noi

Sport

Înfrângere drastică la (re)debutul lui Militaru pe banca Unirii Dej

Publicat acum

pe

Echipa de fotbal Unirea Dej n-a avut nicio șansă în fața Corvinului, în a 12-a etapă din Liga 2. A fost 4-0 pentru trupa din Hunedoara, o înfrângere categorică pentru Militaru&Co.

Partida – care a macat revenirea lui Dragoș Militaru pe banca Unirii Dej – s-a disputat astăzi, cu începere de la ora 11, pe Stadionul Michael Klein din Hunedoara.

Hunedorenii au deschis scorul în minutul 12, după ce Claudiu Chindriș a scăpat mingea și Marius Coman a marcat cu latul, de la 10 metri. În minutul 56, Alexandru Neacșa a transformat o lovitură liberă de la marginea careului mare și a dublat avantajul echipei sale.

Cu zece minute înainte de finalul jocului, Marius Coman a scăpat pe contraatac și a înscris pentru 3-0. Scorul final a fost stabilit de Timotei Mitran, în minutul 86. Din păcate, Unirea Dej nu a contat din punct de vedere ofensiv și nu le-a pus probleme adversarilor, astfel că victoria Corvinului este mai mult decât meritată.

Primul ”11”: Chindriș – Negrea (’59 Zamfirescu), Kereki, D. Pop, Șuteu, Stancovici (’81 Pruteanu), Ad. Pop (C), Chira, Blaj (’59 Ciocan), Golda, Piftor (’75 Fulga). Rezerve neutilizate: R. Pop, Anca-Trip – Georgiu, Vl. Stancovici, Zanc.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER