Conectează-te cu noi

Sport

VOLEI – Unirea Dej a pierdut la București, cu Steaua

Publicat acum

pe

Echipa de volei Unirea Dej a fost învinsă, scor 1-3, de formația Steaua București, în prima etapă a returului Divizei A1.

Partida din capitală – care a contat pentru a XII-a etapă a Diviziei A1 – s-a disputat astăzi cu începere de la ora 14. Înaintea acestei confruntări, dejenii ocupau 5 în clasament, cu 16 puncte acumulate, în timp ce steliștii se situau pe poziția a șaptea având cu un singur punct mai puțin.

În primul set s-a dat o adevărată bătălie, însă steliștii au avut câștigat de cauză și s-au impus in extremis, 33-31. Și actul secund – care a fost la fel de echilibrat – le-a revenit gazdelor, 25-18, numai că elevii antrenați de Marius Dascălu și Tibi Szilagyi nu s-au dat bătuți. Uniriștii au turat motoarele, au preluat frâiele confruntării și și-au adjudecat runda a treia la o diferență de nouă puncte.

Voleibaliștii din capitală s-au regrupat și, la capătul a aproape două ore de joc, au câștigat setul patru cu 25-20 și meciul cu 3-1, reușind astfel să păstreze toate cele trei puncte puse la bătaie.

CS Unirea Dej va sta în etapa a XIII-a.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER