Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Zalăul sub „ocupaţia” clujenilor la Târgul Produs de Cluj

Publicat acum

pe

Produs de Cluj la Dej (24)

Timp de trei zile, între 22 şi 24 aprilie 2016, municipiul Zalău s-a aflat sub „ocupaţia” meşterilor populari şi a producătorilor clujeni. Acest lucru s-a datorat desfăşurării celei de-a IV-a ediţii a Târgului organizat de Asociaţia Produs de Cluj, entitate aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, în municipiul-reşedinţă al judeţului Sălaj, evenimentul fiind organizat în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local al Zalăului.

La acest târg au participat aproximativ 80 de mici întreprinzători privaţi, majoritatea provenind din judeţele Cluj şi Sălaj, dar şi invitaţi speciali din alte zone învecinate. Astfel, zălăuanii care au trecut prin Târgul Produs de Cluj au avut ocazia să cumpere, la preţ de producător, costume populare, sculpturi în lemn, bijuterii lucrate de mână, produse din carne, lactate, gemuri preparate după reţete tradiţionale, miere de albine, ciocolată şi prăjituri de casă, sucuri, siropuri naturale, uleiuri presate la rece, produse pe bază de lavandă, etc. Toate aceste produse sunt rodul muncii unor producători şi artizani care au mici afaceri de familie şi care oferă spre vânzare mărfuri din producţie proprie.

Ca de obicei, nu au fost uitaţi nici cei mai mici vizitatori ai târgului, care au avut parte de activităţi specifice vârstei lor, un spectacol de magie susţinut de artişti clujeni, atelier de sculptură în fructe şi legume, picturi pe faţă, precum şi un parc de distracţii.

Prima ediţie din acest an a caravanei târgurilor Produs de Cluj a fost ceea ce se poate numi un succes <<de casă şi de public>>. Ca de obicei, sălăjenii ne-au primit cu braţele deschise şi au apreciat produsele oferite de expozanţi. Mai mult, unii dintre partenerii noştri clujeni prezenţi la târg au mărturisit faptul că vizitatorii nu doar s-au arătat încântaţi de eveniment, ci au spus şi că au aşteptat cu nerăbdare târgul pentru a cumpăra produse pe care deja le cunosc şi savurează. Suntem încântaţi de faptul că evenimentele desfăşurate sub brandul Produs de Cluj se bucură de succes, fiind apreciate şi aşteptate deopotrivă de expozanţi şi public”, a precizat Marius Mânzat, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Următorul târg Produs de Cluj se va desfăşura în oraşul clujean Huedin, între 6 şi 8 mai 2016.

FOTO – Arhivă

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER