Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Ziua Națională a României va fi marcată și la Cluj-Napoca! Programul manifestărilor

Publicat acum

pe

loading...

Programul manifestărilor organizate în municipiul Cluj-Napoca vineri, 1 Decembrie 2017, cu prilejul sărbătoririi Zilei Naționale a României va începe la ora 9:30 în Catedrala Mitropolitană Cluj-Napoca unde va avea loc slujba Te-Deum.

Slujba religioasă va fi urmată la ora 10:00 de ceremonia militară de depunere de coroane și jerbe de flori la statuia lui Avram Iancu din piața cu același nume, iar la final se va desfășura defilarea efectivelor și tehnicii, organizată de Divizia 4 Infanterie ‘Gemina’. Aproximativ 800 de militari și specialiști din cadrul Diviziei 4 Infanterie ‘Gemina’, Inspectoratului de Poliție Cluj, Inspectoratului de Jandarmi Cluj, Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Școlii de Agenți de Poliție ‘Septimiu Mureșan’, Serviciului Român de Informații Cluj, din Crucea Roșie Română și Poliția Locală Cluj-Napoca, cu 60 de mijloace tehnice vor participa la parada organizată la Cluj-Napoca pentru a marca Ziua Națională a României.

Cu ocazia împlinirii a 99 de ani de la Marea Unire din 1918 și în celelalte municipii din județul Cluj și orașul Huedin vor avea loc ceremonii militare-religioase, spectacole folclorice, alte activități cultural-artistice.

Organizatorii evenimentului solicită înțelegere participanților la trafic și cetățenilor din Cluj-Napoca pentru eventualele neplăceri cauzate de restricționarea circulației pe timpul desfășurării evenimentelor.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

RECLAMĂ

loading...

PUBLICITATE

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER