Conectează-te cu noi

Ştiri din zonă

Absolvent FBI, împuternicit în funcţia de șef al IPJ Cluj

Publicat acum

pe

Ciprian Miron IPJ Cluj

Comisarul-şef de poliţie Adrian Ciprian Miron a fost desemnat să conducă, începând de astăzi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, printr-un ordin al ministrului de Interne.

Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 31 august a.c., comisar-şef de poliţie Miron Adrian Ciprian a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, pe o perioadă de 6 luni, funcţia de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj”, a anunțat astăzi Centrul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Miron Adrian Ciprian a ocupat din aprilie 2016 funcția de adjunct al șefului Poliției Municipiului Cluj-Napoca. Anterior acesta a fost adjunct al șefului Poliției municipiului Alba-Iulia, în perioada 2006-2010.

Timp de cinci ani a fost ataşat de Afaceri Interne la Ambasada României în SUA. De asemenea, în 2010 a fost singurul poliţist român selecţionat pentru a participa la cursurile Academiei FBI din statul american Virginia.

Miron Adrian Ciprian a fost desemnat să ocupe locul chestorului de poliție Tudor Grindean, care a ieșit la pensie. Pe data de 17 august, președintele României, Klaus Iohannis, a semnat un decret privind încetarea raporturilor de serviciu ale chestorului de poliție Tudor Grindean cu Ministerul Afacerilor Interne, la data de 31 august 2016.

 

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER