Conectează-te cu noi

Sport

ATLETISM – AUR DIN NOU pentru puștiul-campion Octav Tarța, din Dej – FOTO

Publicat acum

pe

Octav Tarța de la CSS LAPI Dej a câștigat pentru a treia oară medalia de aur la Campionatul Național de Atletism Copii 1, 2, 3 – proba triatlon.

Un spectacol atletic inedit au oferit la sfârșitul săptămânii acesteia copiii 1, 2, 3 în cadrul finalei Campionatului Național de Atletism rezervat categoriei lor de vârsta. Competiția – care s-a desfășurat în sala de atletism a Complexului Național Sportiv ”Lia Manoliu” din București – a reunit peste 250 de sportivi proveniți de la mai multe cluburi din țară.

Și în acest an, atletul Octav Tarța, antrenat de profesorul Manu Costin de la CSS LAPI Dej, s-a impus atât la viteză 60 metri, cât și la săritura în lungime și la rezistență 800 metri, ajungând pe prima treaptă a podiumului de premiere (cu un punctaj de 1442 de puncte).

Astfel, Octav Tarța – în vârstă de 12 ani – a reușit să cucerească, pentru a treia oara, medalia de aur la Campionatul Național de Atletism Copii 1, 2, 3 – indoor și, totodată, titlul de campion național la proba de triatlon – copii 1. Sportivul din Dej a fost urmat în clasament de Alexandru Gabriel Vochin de la LPS Pitești – 1091 puncte și Alexandru Cristian Bivolaru de la CSS București – 1048 puncte.

Citește și:

Elev din Dej, MEDALIAT CU AUR și desemnat CAMPION NAȚIONAL la ATLETISM – FOTO

Un atlet din Dej a obținut MEDALIA DE ARGINT la Campionatul Național de Atletism – FOTO

”RECIDIVIST” – Tânărul atlet Octav Tarța aduce din nou AURUL la Dej – FOTO

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER