Conectează-te cu noi

Eveniment

CARANTINĂ în Ciceu Giurgești: 18 persoane nu au respectat restricțiile

Publicat acum

pe

Jandarmii continuă misiunile privind verificarea respectării prevederilor legale în vigoare pe linia prevenirii și combaterii îmbolnăvirilor cu SARS-COV-2 la nivelul județului Bistrița-Năsăud. 

”Începând cu data de 27 februarie 2021 – ora 06.00, s-a instituit starea de carantină în comuna Ciceu-Giurgești. Au fost organizate și executate misiuni de verificare a măsurilor dispuse prin organizarea de filtre formate din jandarmi și polițiști amplasate la intrarea și ieșirea din zona menționată cât și dispozitive de control în interiorul zonei carantinate care să prevină orice incident și care să intervină în cazul nerespectării măsurilor instituite. Jandarmii și polițiștii prezenți la filtrele organizate în punctele de referință și în interiorul zonei carantinate au controlat 820 de autovehicule și au legitimat 1.167 persoane.

Scopul desfășurării acestor acțiuni este acela de a limita răspândirea infecției cu noul coronavirus și cu sprijinul cetățenilor sperăm ca la sfârșitul celor 14 zile să fie înregistrată o scădere a numărului de îmbolnăviri.

Totodată, au fost organizate și acțiuni punctuale în interiorul zonei carantinate, find legitimate 281 persoane. Au fost verificate societățile comerciale din localitate, fiind efectuate în principal acțiuni de informare a populației și a agenților economici în privința respectării măsurilor impuse pe perioada carantinării. Până în prezent au fost aplicate 18 avertismente scrise pentru nerespectarea restricțiilor de liberă circulație.

Acțiuni de acest gen se vor desfășura atât independent cât și în cooperare cu alte structuri, până la încetarea măsurilor restrictive”, a transmis Jandarmeria Bistrița.

Citește și:

O comună de lângă Dej a intrat în CARANTINĂ – GALERIE FOTO

Ciceu Giurgești în CARANTINĂ | Modelul de declarație pe propria răspundere – FOTO

Un CHEF clandestin, cauza intrării comunei Ciceu Giurgești în carantină

Atenție, șoferi! Rută alternativă de ocolire a localităţii carantinate Ciceu-Giurgeşti – FOTO

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER