Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Dejeanca Maria Moldovan a mai lansat o piesă! Cum sună „Blue Love”, piesa centrală a pimului ei album

Publicat acum

pe

....

Dejeanca Maria Moldovan, care a urcat în acest an pe scenă la Zilele Municipiului Dej, a lansat o nouă piesă.

Este vorba despre „Blue Love”, cea care va fi piesa centrală a primului album la care dejeanca lucrează deja. Potrivit acesteia, în următoarea perioadă va lucra intens pentru a definitiva încă 7 piese, toate acestea urmând să le includă în primul ei album.

....

A fost unul dintre cele mai mari visuri ale mele și este totodată și primul pas în cariera mea muzicala. Chiar dacă și pana acum am publicat anumite piese cover, fericirea și împlinirea nu a fost atât de mare pe cât este de data aceasta”, a spus Maria.

Artista spune că linia melodică și compoziția este realizată 100% de aceasta și este inspirată din viața reală, reprezentând o iubire neîmpărtășită.

Este vorba despre o poveste reală, în care personajul feminin îl privește în ochi pe cel pentru care are anumite sentimente. Ea, si-ar dori mult sa ii spună ceea ce simte, privindu-l în ochi. Nu poate sa facă acest lucru. Și începe sa își pună câteva întrebări. Totuși, alege sa nu ii spună ceea ce simte pentru el, pentru a-l proteja. Ochii aceia despre care vorbesc în refrenul piesei, exista, sunt cât de poate de reali și sunt extrem de frumoși, iar albastrul lor te face sa te pierzi în ei”, a mai spus dejeanca.

„Blue Love” s-a auzit în premieră la Radio Stil Dej, luni, 30 septembrie, iar ulterior artista a urcat și pe Youtube compoziția 100% proprie. Materialul audio a fost înregistrat de Maria în studioul SOUNDMIXMASTER, cu inginerul de sunet și producatorul TOM.

Doresc sa ii mulțumesc din suflet lui TOM pentru ca fără ajutorul sau piesa mea nu ar fi sunat asa. A avut un rol foarte important în aceasta producție”, a mai spus Maria.

Artista spune că va lansa în curând și varianta karaoke oficială, pentru cei care doresc să cânte, iar în următoarea perioadă va filma și videoclipul piesei la Roma.

CITEȘTE ȘI:

Dejeanca Maria Moldovan și-a lansat primul ei videoclip! Cum sună „Nu mă uita” – VIDEO

De Floriile catolice, o tânără din Dej i-a cântat Papei Francisc. Acum doi ani era printre credincioși – FOTO

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER