Conectează-te cu noi

....

Administraţie

Joi are loc prima ședință ordinară a noului CL Dej. VEZI ordinea de zi

Publicat acum

pe

....

După ce la ședința de învestire și la cea de îndată au stat față în față, consilierii locali din Dej se vor întruni din nou, însă online, prin videoconferință.

Ședința ordinară este programată joi, 12 noiembrie, de la ora 14. Pe ordinea de zi sunt șapte proiecte de hotărâre:

....

1.  Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Contractului de închiriere pentru terenul situat în Municipiul Dej, Strada I.C. Brătianu Nr. 1, Bloc E 2, Ap. 12, pe care este edificată o ”Extindere la parterul blocului – spațiu comercial”.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Contractului de concesiune pentru terenul situat în Municipiul Dej, Strada Mircea cel Bătrân Nr. 5, Bloc N 2, parter, pe care este edificată ”Extindere la parterul blocului”.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Anexei la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Dej Nr. 76 din data de 20 iunie 2017.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetelor Municipiului Dej, al instituțiilor finanțate integral din venituri proprii și subvenții și aprobareea Bugetului împrumuturilor interne contractate de Unitatea Administrativ Teritorială a Municipiului Dej.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Art. 1 din Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Dej Nr. 17 din data de 13 februarie 2020, privind aprobarea utilizării excedentului unității de învățământ Grup Școlar Simeș Dej, în anul 2020.

 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea reprezentanților consiliului local  în Consiliile de Administrație ale unităților de învățământ din Municipiul Dej.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Contului de execuție al Bugetului local, al bugetului instituțiilor publice finanțate din venituri proprii și subvenții pe trimestrul al – III-lea al anului 2020.

8. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER