Conectează-te cu noi

Politic

PREMIERĂ. ORDINUL de încetare a mandatului lui Morar Costan, semnat de prefectul Clujului. Cine CONDUCE Primăria Dej până la învestire?

Publicat acum

pe

Joia trecută, cu trei zile înainte de alegerile locale, Instituția Prefectului Cluj a emis ordinul de încetare de drept a mandatului lui Morar Costan.

Ca urmare a faptului că primarul Dejului, Morar Costan, ales pe lista PSD în 2016, și-a depus candidatura pentru un nou mandat din partea PNL, Organizația Județeană a social-democraților a înaintat, pe 1 septembrie, către Instituția Prefectului Județului Cluj solicitarea de emitere a Ordinului de încetare de drept a mandatului de primar, înainte de termen. Alți doi 12 edili clujeni, care au trecut de la PSD la PNL, au fost ”cuprinși” în aceeași solicitare.

Joia trecută, pe 24 septembrie, prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean a semnat ordinul de încetare de drept a mandatului lui Morar Costan. Fără funcție au rămas și ceilalți 12 edili clujeni.

”Am semnat ordinele pentru toți primarii și consilierii locali și s-au comunicat prin Poșta Română”, a declarat pentru Dej24.ro prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean.

Duminică, în urma alegerilor locale, Morar Costan a câștigat un nou mandat și va rămâne primarul Dejului. Având în vedere ordinul emis și comunicat de către prefect, până la ședința de învestire în funcție, respectiv depunerea jurământului, Primăria Municipiului Dej este condusă de viceprimarul Teodora Muncelean, cea care a preluat deja atribuțiile primarului. Este de așteptat ca Morar Costan – care a primit, pentru a patra oară, votul de încredere al dejenilor – să revină la conducerea Primăriei Municipiului Dej în maxim două săptămâni.

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în Dej și împrejurimi, nu uita să dai LIKE paginii de facebook Dej24.ro!

Reclamă
Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

Protejat cu parola. Introdu parola pentru a vedea comentariile.

  1. ICA

    2020-10-02 la 9:29:58 AM

    Aici e cardasia prefectului, semneaza in 24 sept. suspendarea si ajunge de la Cluj-Napoca la Dej dupa 5 zile, in 30 sept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER