Conectează-te cu noi

Sport

PREMIERĂ – Fost oficial al clubului Unirea Dej, membru al unei comisii FRF

Publicat acum

pe

Fostul secretar general al clubului de fotbal Unirea Dej, Gabriel Magdaș este începând de ieri membru al Comisiei FRF – Liga a III-a.

Ieri, în cadrul Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal (FRF), s-au adoptat mai multe decizii, între care și constituirea comisiilor federale pe anul 2017. În cadrul comisiei pentru relația FRF – Liga a III-a se regăsește și Gabriel Magdaș, fostul secretar general al clubului de fotbal Unirea Dej. Din respectiva comisie mai fac parte Marius Burcă (președinte), Alexa Krenek (vicepreședinte), Valeriu Voicu, Ilie Lemnaru, Gheorghe Buliga, Marius Maier și Dragoș Ionescu (secretar).

”Practic este o comisie de lucru prin care Federația Română de Fotbal își propune să îmbunătățească activitatea Ligii a III-a, prin diferite proiecte benefice, să sprijine tot ce înseamnă acest eșalon al fotbalului românesc. Mă onorează această numire și mă bucur că experiența acumulată de-a lungul anilor, la Unirea Dej, Unirea Jucu sau FC Zalău a fost astfel recunoscută de către Federație”, a declarat pentru Dej24.ro Gabriel Magdaș, actualul director executiv al FC Zalău.

Vă reamintim, în iunie 2015, Gabriel Magdaș a părăsit FC Unirea Dej. Acesta a fost timp de 8 ani secretar general al clubului de pe Valea Someșului. Atunci, Magdaș a explicat în exclusivitate pentru Dej24.ro motivele despărțirii (detalii AICI). Dejeanul nu a rămas prea mult timp pe tușă, acesta semnând un angajament cu Unirea Jucu. Ulterior, în martie 2016, Magdaș a devenit director executiv al FC Zalău, mutare despre care publicația noastră a scris AICI.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER