Conectează-te cu noi

....

Social-Cultură

Vernisaj ”Dej: Oameni și locuri”. Câștigătorii concursului au fost premiați – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

vernisaj oameni si locuri  (7)

Muzeul Municipal Dej a găzduit astăzi vernisajul expoziției ”Dej: Oameni și locuri”, în cadrul evenimentul fiind premiați și câștigătorii concursului.

....

Asociația ”Sfinții Apostoli Luca și Andrei” a desfășurat în perioada 4 mai – 8 iunie un concurs de artă fotografică având în centrul obiectivului municipiul Dej cu tot ceea ce are: oameni și locuri. Dejenii pasionați de fotografie au înscris operele lor la concurs, iar acestea au trecut prin ”filtrul” juraților Magdalena Vaida, Loredana Tomșa, Constantin Albinetz, Marcel Piroșca și Sorin Căpîlna și fiecărei poze i s-a atribuit o nota între 1 și 5, făcându-se apoi mediile pentru fiecare portofoliu în parte.

Astăzi, de la ora 14:30, la Muzeul Municipal Dej, cei patru câștigători desemnați de jurați au fost premiați, după cum urmează: Locul 1. Pop Radu ClaudiuLocul 2. Tohăneanu PaulLocul 3. Cosmin Ciobanu și Premiu special- Tamaș Călin Dacian. La festivitatea de premiere au participat Constantin Albinetz, directorul Muzeului Municipal Dej și gazda vernisajului, preotul Sorin Căpîlna, președintele Asociației ”Sfinții Apostoli Luca și Andrei”, prof. Loredana Tomșa – plastician și doctor în arte vizuale, precum și Marcel Piroșca – specialist pe partea tehnică. Cei patru au luat cuvântul, i-au felicitat pe toți participanții pentru realizările lor, iar apoi i-au premiat pe fericiții câștigători.

Lucrările participanților la concurs au fost scoase la licitație, urmând ca din banii strânși Asociația ”Sfinții Apostoli Luca și Andrei” să susțină proiectul ”Atelier de creație”, proiect la care participă 25 de copii și care are ca scop formarea unui comportament creator în rândul micuților, precum și conștientizarea prezenței lui Dumnezeu în viața lor.

Scopul proiectului-concurs ”Dej: Oameni și locuri” a constat în dezvoltarea spiritului creativ ca formă de autoexprimare artistică prin intermediul fotografiei, de a aprecia în context larg frumusețea locurilor și oamenilor care trăiesc în municipiul Dej.

Dej24.ro a fost partener media al acestui eveniment.

Citește și: Concurs pentru pasionații de fotografie din Dej. Premiile sunt consistente

Cine sunt câștigătorii concursului de fotografie ”Dej: Oameni și locuri”?

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER