Conectează-te cu noi

Politic

Vicențiu Știr (ALDE) și-a depus candidatura pentru Primăria Dej – FOTO/VIDEO

Publicat acum

pe

depunere candidatura Vicentiu Stir ALDE (2)

Vicențiu Știr (ALDE) și-a depus azi candidatura pentru funcția de primar al municipiului Dej și a intrat oficial în bătălia din 5 iunie. 

Așa cum Dej24.ro a anunțat în exclusivitate încă de pe 16 aprilie, Vicențiu Știr, co-președintele ALDE Dej, este candidatul acestei formațiuni politice la Primăria Municipiului Dej. Astăzi, în jurul orei 11, Știr s-a prezentat la Biroul Electoral de Circumscripție și și-a depus candidatura pentru Primăria Dej.

”Mi-am depus astăzi dosarul pentru candidatură la Primăria Municipiului Dej, eu și echipa mea de consilieri, având speranța că împreună vom putea ca să dăruim Dejului ceea ce este a lui. Credem că numai noi, care suntem cei de dreapta, putem să aducem contribuție la o dezvoltare economică, care implicit înseamnă mai multe locuri de muncă, implicit înseamnă o viață mai bună pentru toți dejenii, pentru toți cei care formăm această comunitate în care ne-am născut, în care locuim și în care vrem să trăim și să muncim în continuare, fără a fi nevoie să mergem în altă parte pentru a ne găsi un loc de muncă, fără a fi nevoie ca Dejul să fie doar un hotel pentru noi și locurile noastre de muncă să fie la Cluj. Vreau ca toți dejenii să muncească în Dej pentru că aici este locul nostru și nu în altă parte”, a declarat Știr.

Știr a fost însoțit de colegii săi de pe lista ALDE propusă pentru Consiliul Local Dej. Pe lângă Știr, pe această listă se mai află Vasile Cîmpan (economist), Greti Neag (inspector mediu), Iuliu Feier (director), Gabriela Alexandru (profesor), Adrian Oșan (inginer), Sergiu Neamț (informatician), Cristian Bălașa (administrator), Tiberiu Grigar (manager) și Ștefan Peredi (inginer). La depunerea candidaturilor, reprezentanții acestei formațiuni politice au fost însoțiți de Nelu Anca, managerul de campanie al candidatului ALDE.

Vă reamintim, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, alături de deputatul Daniel Constantin, fost ministru al Agriculturii, vor fi prezenți duminică, 15 mai 2016, la Dej, pentru lansarea oficială a candidaturii lui Vicențiu Știr la funcția de primar al municipiului Dej. La eveniment vor participa și deputatul Steluța Cătăniciu, deputatul Mircea Irimie, deputatul Ioan Moldovan, Varujan Vosganian, Teodor Meleșcanu și Daniel Chițoiu.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER