Copilași săraci din Gherla și împrejurimi, ajutați cu rechiziție și încălțăminte nouă – FOTO

loading...

rechizite scoala 2

Peste 80 de copii săraci din Gherla și din satele din apropiere au primit rechiziție și încălțăminte nouă, în perspectiva noului an școlar.

Mai multe persoane generoase de pe raza municipiului Gherla au pus mână de la mână și le-au oferit celor peste 80 de copilași rechizite și încălțăminte nouă. Donațiile au venit în urma campaniei filantropice lansate de protopopiatul Gherla, în dorința de a preveni abandonul școlar.

”În urma campaniei filantropice lansate în preajma noului început de an școlar, 78 de copii din localităţile Gherla, Mintiu Gherlii, Nicula, Iclod şi Fizeșu Gherlii, care se află în evidența biroului de asistență socială a protopopiatului, au primit ghiozdane complet echipate, iar o parte dintre ei încălţăminte nouă. Darurile au fost împărțite la domiciliul fiecărui copil de asistentul social al protopopiatului, însoţit de membrii ai Asociaţiei Tinerilor Creştini Ortodocşi din Gherla”, a declarat pentru Radio Renașterea asistentul social al protopopiatului Gherla, Elena Gheberta.

loading...
Categorii: Ştiri din zonă

Despre autor

Răzvan Căucean

Jurnalist www.dej24.ro - Știri din Dej | Scriem istoria zi de zi

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.
Câmpurile necesare sunt marcate cu*