Conectează-te cu noi

Sport

Încă trei jucători la CS Unirea Dej + două turnee de verificare. Când are loc CUPA UNIREA

Publicat acum

pe

Echipa de volei Unirea Dej a mai transferat trei jucători: un român și doi străini.

Pe lângă transferurile anunțate ÎN EXCLUSIVITATE de Dej24.ro (Bela-Florian BarthaSebastian Bratu, Alexandru Rață, Mihai Dumitrache și întoarcerea lui Eduard Ocunschi), echipa de volei Unirea Dej a mai bătut palma cu Paul Abrudan (CSS Baia Mare), precum și cu doi jucători străini: Antonic Milos (Serbia) și Koci Redjo (Albania).

La capitolul ”plecări”, așa cum publicația noastră a anunțat încă de acum o lună (detalii AICI), Coasă, Grigoraș, Suson, Săvan, Tarța, Catrina și Vidovic s-au despărțit de CS Unirea Dej.

În altă ordine de idei, echipa antrenată de Marius Dascălu și Tibi Szilagyi se pregătește pe plan local, urmând să participe la două turnee de verificare: unul la Baia Mare (27-29 septembrie) și unul la Dej – Cupa Unirea (3-5 octombrie). La competiția din Sala Sporturilor vor mai participa Câmpia Turzii, Steaua București și ”U” Cluj.

De asemenea, conform oficialilor clubului dejean, din 15 septembrie se vor pune în vanzare abonamentele pentru noul sezon, prețul urmând să rămână același (100 lei pentru adulți, respectiv 50 de de lei pentru copii și pensionari). Și biletele își vor păstra prețul de anul trecut: 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii și pensionari.

Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RECLAMĂ

PUBLICITATE

RECLAMĂ

PUBLICITATE

TU AI DAT LIKE?

ABONEAZĂ-TE PENTRU ȘTIRI VIDEO

PUBLICITATE

CAUTĂ CE TE INTERESEAZĂ

Web Doar pe Dej24.ro

DONEAZĂ

Dacă doriți să sprijiniți financiar Dej24.ro, CLICK pe butonul de mai jos pentru a dona orice sumă de bani.

PARTENER